05.06.2013, 20:05

Søte tær i sommer...

Denne søte pakningen fant jeg på Vita, er jo fin til de som vil stelle tærne sine hjemme med negleleakk på, nå til sommeren :) Skal du ha på shellac, gelè, acryl, så gå til en utdannet negldesigner i den byen du bor i eller en by nærmest der du bor :) Er det ikke søtt da dere? 

Jeg syns det var supersøtt.... 15.02.2010, 02:44

Spa Manikyr/Pedikyr

Spa Manikyr

Myktgjørende,velgjørende behandling for dine hender.Mild peeling,tørr hud renses bort,neglebåndene stelles,filing og polering av dine negler.
Massasje som gir hendene og neglbånd næring og styrke.Avsluttes med håndkrem og olje til neglbånd/negler.

Manikyr
Behandlingen starter med et håndbad for å mykgjøre hud og neglbånd. Neglebånd masseres inn med en cuticle remover, som løser opp døde hudceller,å renser og dyttes forsiktig bakover. Negler files i ønsket fasong. Hender smøres inn med en deilig håndkrem. Til slutt lakkes neglene i ønsket farge. Jeg bruker over og underlakk for at neglelakken skal sitte bedre og for å unngå missfarging av egne negler. Til slutt smøres negler og neglebånd inn med en nærende olje, spesielt tilpasset til negler og neglebånd.

Myke Hender.

Hendene peeles og skrubbes for å bli kvitt alle døde hudceller. Deretter får du en fuktighetsgivende maske tilpassed din hud og hender. Behandlingen passer for alle, men er spesielt egnet for kalde, tørre og såre hender.Spa Pedikyr

Myktgjørende for dine føtter,fotbad,peeling,stell av neglene,filing på tørr hud,skrubb,massasje av foten og legg..--------------------------------------------------------------------------------------


Les mer i arkivet » Juli 2013 » Juni 2013 » Februar 2013
AcrylogGeleNegler
Jeg er utdanna negltekniker.Jeg støper på tipper,sjablong eller forsterking. Jeg bruker Acryl og Gelè på kundene. Her på bloggen kan du følge meg og jobben min. - c o p y r i g h t © Alle bildene på bloggen er tatt av meg, utenom de som er linket. Spør om lov før du tar bildene mine. Takk.

Naviger i bloggen

Bloggdesign

Gratis designmal fra
RRH Webdesign.


hits